Morphosis online

Za sve klijente koji zbog svoje lokacije ili ličnih preferenci nisu u mogućnosti da treniraju sa nama, ali ipak žele vrhunski trening i nadzor, nudimo mogućnost korišćenja Morphosis sistema putem vođenja i pristupa online. Morphosis online program telesne transformacije je mnogima pomogao da drastično preoblikuju svoje telo i ostvare uspešnu telesnu transformaciju. Morphosis sistem poseduje opsežno iskustvo u radu sa online klijentima širom naše zemlje i sveta. Online pristupom sarađujemo kako sa klijentima iz cele Srbije i okolnih, susednih zemalja, tako i sa klijentima iz raznih delova inostranstva, od Singapura do SAD.

Morphosis online sistem je je veoma efikasan, a najpristupačniji način da dođete do naših usluga. Na usluzi smo Vam ovim putem, a po dogovoru, kad god je potrebno i za cilj uvek imamo samo Vašu dobrobit i napredak, čije praćenje obezbeđujemo za svakog klijenta konstantno putem Morphosis aplikacije.
U okviru Morphosis online sistema zainteresovanim klijentima isprva dostavljamo e-mail sa uputstvom i osnovnim pravilama saradnje. Po uspostavljanju saradnje Morphosis online tim i Vaš trener obezbediće specijalizovan, individualan program ishrane i treninga.

Pri uspostavljanju saradnje u okviru Morphosis online programa naši klijent dostavljaju određene informacije, odgovoraju na Morphosis upitnik i pripremaju svoje fotografije radi praćenja napretka. Na osnovu prikupljenih informacija sastavlja se jedinstveni Morphosis plan i sistem treninga i ishrane i pristup izmenama životnog stila. Planovi se sastavljaju u zavisnosti od obaveza klijenta, što je posebno važno u slučajevima saradnje na formiranju online treninga sa klijentima u drugim vremenskim zonama. U takvim slučajevima planovi su prilagodljivi u skladu sa obavezama klijenata.

Morphosis online plan ishrane
Plan ishrane se izrađuje na osnovu sadašnjeg fizičkog i zdravstvenog stanja i definisanog cilja. Svakodnevno praćenje ishrane sprovodi se preko dnevnika ishrane u okviru Morphosis aplikacije.
Morphosis online plan treninga
Plan treninga, kao i ishrana, definiše se na osnovu individualnog stanja i cilja.
Svakodnevno praćenje treninga sprovodi se putem dnevnika treninga u okviru Morphosis aplikacije i na osnovu video klipova klijenata koje potražujemo po potrebi radi korekcija u izvođenju vežbi.
E-mail online sistemska podrška
Nudimo neograničenu podršku putem elektronske pošte na specifičan način.
Jednom nedeljno preuzimamo e-mail sa pitanjima klijenta, koja Vas interesuju u okviru Vašeg Morphosis online programa. Moguće je dostaviti količinu pitanja po želji, u okvirima sažetosti u ne više od tri rečenice.
Morphosis online praćenje napretka
Praćenje napretka transformacije se vrši putem Morphosis aplikacije i fotografija klijenta.
Fotografije se dostavljaju u određenim, unapred dogovorenim rokovima. Praćenje progresa i unos neophodnih izmena u režim ishrane i treninga, obezbeđuje postizanje maksimalnog rezultata prilagođenog klijentu.

Morphosis online klijenti na teritoriji Beograda
Ukoliko ste u mogućnosti da povremeno dolazite u Beograd, kontaktirajte svog Morphosis online trenera i posetite nas po dogovoru, kako bismo izmerili procenat masti, obavili dodatne konsultacije i lokalno sproveli trening.

Prijavite se!

Online način rada

Online konsultacije

Iskoristite prednosti Morphosis sistema i ukoliko niste fizički u mogućnosti da trenirate sa nama. Kompletne konsultacije i komunikaciju, dostavljanje programa, plana ishrane i treninga i praćenje uspeha obavljamo online! Morphosis trener na klik od Vas.

Online praćenje napretka

Prema dostavljenim fotografijama pratimo progres telesne transformacije i ostvarenje cilja! Fotografije se dostavljaju periodično u skladu sa dogovorenim konsultacijama, planom treninga, ishrane i promenom navika.

Morphosis online vođenje

TRENING i ISHRANA definišu se na osnovu početnog stanja i željenog cilja.
PRAĆENJE PROGRESA na osnovu kilograma i dostavljanih fotografija.
NADZOR rezultata putem Morphosis aplikacije.
CIKLUS PLAĆANJA na 4 nedelje iznosi 12000 RSD ili 100 EUR u okviru online sistema.

Postanite Morphosis klijent

Rezultati naših klijenata