Morphosis sistem pristup i način rada

Konsultacije i praćenje rezultata

Utvrđivanje problema i cilja transformacije, načina rada i tempa napretka uz upoznavanje sa Morphosis aplikacijom.

Merenje masti i kilograma

Kvantitativno definisanje problema uz pravljenje inicijalnih fotografija početnog stanja, kao osnov za praćenje rezultata do željenog izgleda.

Analiza problema

Analiza životnog stila, identifikovanje problema i stanja radi postavljanja planova treninga i ishrane u cilju telesne transformacije.

Promena navika i kreiranje plana

Saradnja sa Morphosis trenerom u okviru promene životnih navika, utvrđivanja novog životnog stila i plana transformacije.

Plan ishrane

Plan ishrane je rezultat detaljne analize dnevnih potreba klijenta radi postizanja željenih rezultata.

Plan treninga i vežbanje

Termini za vežbanje su unapred zakazani pri ulasku u sistem. Po planu postavlja se 3-4 treninga nedeljno. Optimum za postizanje transformacije je 3 treninga nedeljno.

Trenirajte sa nama!

Isplativost

Jedino Vam Morphosis garantuje zadovoljstvo sistemom, uslugama i postignutim rezultatima.

Kvalitet

Dugogodišnje iskustvo u radu sistema obezbeđuje nam konstantne rezultate koje postižemo u saradnji sa Morphosis klijentima.

MORPHOSIS LOKALNO VOĐENJE

TRENING 3-4 puta nedeljno. Optimum treninga je 3.
ISHRANA se kreira na osnovu početnog stanja i željenog cilja.
PRAĆENJE PROGRESA na osnovu merenja masti, kilograma i fotografija.
NADZOR rezultata putem Morphosis aplikacije.
CIKLUS PLAĆANJA na 4 nedelje iznosi 19000 RSD ili 160 EUR u okviru sistema.

Morphosis sistem i saradnja sa klijentima

Iskustva naših klijenata i fotografije postignutih ciljeva su dokaz efikasnih rezultata sistema. Rezultati koje smo ostvarili u saradnji sa našim klijentima mogu biti Vaš motiv da nam se priključite.

Klijentima pristupamo individualno kroz lokalno ili online vođenje u skladu sa zatečenim fizičkim, fiziološkim i zdravstvenim stanjem, potrebama, navikama i životnom stilu.

Kako nas savremen način života suočava sa brojnim obavezama, problemima i izazovima, većini populacije zajedničko je jedno – nezadovoljstvo fizičkim izgledom (višak masnih naslaga, gojaznost, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena seksualna želja, i sl.).
Nezadovoljstvo nas remeti i limitira u svakodnevnim aktivnostima i izaziva potrebe da prikrivamo ili sakrivamo svoje telo u raznim životnim prilikama.

Želimo da Vas podstaknemo da ostvarujete svoje ciljeve uz naš program treninga i ishrane i da na tom putu naučite kako da učinite da se Vaš život trajno poboljša.

Možemo da Vam pokažemo način da otkrijete najbolju verziju sebe!

Počnite odmah promene svojih loših navika, napravite prvi korak u Vašoj telesnoj transformaciji, priključite nam se, a mi ćemo Vam omogućiti da dođete do svog cilja.

Prijavite se!

Postanite Morphosis klijent

Lična iskustva

Rezultati rada sa Morphosis trenerima