Morphosis sistem

LOKALNO VOĐENJE

Morphosis sistem neguje princip lokalne saradnje sa klijentima kroz zajedničko prisustvo i rad u našim objektima. Ukoliko želite da vežbate u našem trenažnom prostoru uz nadzor trenera LOKALNO VOĐENJE je izbor koji vam treba. 
Ovakav sistem rada postoji kako bismo vam obezbedili da u aktivnoj loklanoj saradnji sa trenerom dovedete svoje telo do maksimalnih rezultata.

Morphosis sistem pristup i način rada

Saradnja sa Morphosis trenerom

Vaš Morphosis trener otkriva probleme radi postavljanja cilja transformacije. Utvrđuje se tempo i način rada u okviru Morphosis sistema. Klijent se upoznaje sa Morphosis aplikacijom radi praćenja napretka.

Merenje masti i kilograma

Merenje masti i kilograma je prvi naredni korak radi kvantitativng definisanja problema, što će, pored inicijalnih fotografija, biti osnova za praćenje rezultata na putu do željenog izgleda!

Analiza problema

Analiziranjem životnog stila, ukazanih problema i početnog stanja, postavljaju se planovi ishrane i treninga radi postizanja željenih rezultata telesne transformacije i fizičkog izgleda.

Promena navika

Morphosis trener vam pomaže na putu promena životnih navika. Cilj ovakve saradnje je da uz dobru organizaciju, pravi trening, ishranu i adekvatan san, ostvarimo zadovoljstvo klijenta novim životnim stilom.

Plan ishrane

Plan ishrane rezultat je detaljne analize dnevnih aktivnosti i potreba klijenta, koji vodi gubitku telesnih masti i povećanju mišićne mase, radi postizanja željenih rezultata.

PLAN TRENINGA I VEŽBANJE

Termini za vežbanje su unapred zakazani pri ulasku u sistem. Po planu vežba se 3 puta nedeljno. 

.01

Trenirajte sa nama!

Isplativost

Jedino Morphosis garantuje zadovoljstvo sistemom, uslugama i postignutim rezultatima.

Kvalitet

Dugogodišnje iskustvo u radu sistema obezbeđuje nam konstantne rezultate koje postižemo u saradnji sa Morphosis klijentima.

MORPHOSIS LOKALNO VOĐENJE

TRENING 3 puta nedeljno.
ISHRANA se kreira na osnovu početnog stanja i željenog cilja.
PRAĆENJE PROGRESA na osnovu merenja masti, kilograma i fotografija.
NADZOR rezultata putem Morphosis aplikacije.
CIKLUS PLAĆANJA na 4 nedelje iznosi 19000 RSD ili 160 EUR u okviru sistema. 

.02

Morphosis sistem i saradnja sa klijentima

Iskustva naših klijenata i fotografije postignutih ciljeva su dokaz efikasnih rezultata sistema. Rezultati koje smo ostvarili u saradnji sa našim klijentima mogu biti vaš motiv da nam se priključite.

Klijentima pristupamo individualno kroz lokalno vođenje (ili online ili stream opcijom) u skladu sa zatečenim fizičkim, fiziološkim i zdravstvenim stanjem, potrebama, navikama i životnom stilu.

Kako nas savremen način života suočava sa brojnim obavezama, problemima i izazovima, većini populacije zajedničko je jedno – nezadovoljstvo fizičkim izgledom (višak masnih naslaga, gojaznost, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena seksualna želja, i sl.).
Nezadovoljstvo nas remeti i limitira u svakodnevnim aktivnostima i izaziva potrebe da prikrivamo ili sakrivamo svoje telo u raznim životnim prilikama.

Želimo da vas podstaknemo da ostvarujete svoje ciljeve uz naš program treninga i ishrane i da na tom putu naučite kako da učinite da se vaš život trajno poboljša.

Možemo da vam pokažemo način da otkrijete najbolju verziju sebe!

Počnite odmah promene svojih loših navika, napravite prvi korak u vašoj telesnoj transformaciji, priključite nam se, a mi ćemo vam omogućiti da dođete do svog cilja.

.03

Lična iskustva

Moram da ispričam šta bi bilo da nisam počela da vežbam sa Morphosisom…Javila sam se kada mi je prekipelo u svakom smislu i zdravstveno i što se fizičkog izgleda tiče, a naravno i kako sam se osećala sama sa sobom…Imala sam 74kg na 172cm visine, svaki dan mi je bilo muka, ni malo nisam volela sebe, nikad u životu nisam bila deblja i užasno sam se osećala zbog toga… Pročitaj ceo komentar
U Morphosis-u sam bila na početku online klijent, čitavih par dana. Tako smo i počeli da radimo. Rekla sam preko maila da ću ishranu poštovati 100%, da mi to nije problem, biću disciplinovana potpuno. Ali, sam isto tako kukala da nemam vremena za teretanu 3x nedeljno, da imam previše obaveza, da u teretani ne znam da razlikujem ni teg od šipke, a kamoli sprave. Morala sam postepeno rešavati moj problem sa leđima (posledica sedenja u kancelariji po 8 h dnevno unazad 5 godina). Imala sam običaj da treniram kod kuće. Pročitaj ceo komentar
Vežbala sam i ranije u teretani, slušala savete trenera, čitala razne tekstove i pokušavala da “kao jedem zdravo”, ali rezultati i sveukupan osećaj nisu bili adekvatni uloženom trudu. Nekoliko meseci nisam trenirala, nedostajala mi je ta “obaveza” i u jednom razgovoru moj najbolji prijatelj, koji je vežbao u Morphosis-u, mi je rekao ključne rečenice: “Oni od ljudi napravi zmajeve. I… Pročitaj ceo komentar
Uh odakle da počnem.Evo ja skinuo 12 kg. Kako? Izbacio sam skroz brašno i sećer kažu ”proteinska dijeta”. Bilo je jako teško, bilo je kriza vezano za klopu i naravno da sam tu i tamo prekršio, ali tek toliko da me želja mine i stanem. Kažem sebi, rešio si, nema nazad, padneš, ustaneš i ideš dalje kako treba. Složićete se 12 kg za tri meseca na mojih 41 godinu nije mala stvar. Pročitaj ceo komentar

Spadam u grupu žena koje vole lepo da izgledaju i koje se na sve načine trude da prkose godinama i sili Zemljine teže. Pre 3 god sam trebala da donesem neke bitne odluke i naglo sam smršala. Vremenom sam se ugojila tako što sam jela pite, peciva, grickalice, slatkiše, torte, kaše – na tome sam živela. Kao posledica nezdravog načina života – gubitak mišića, a dobijanje masti, izgledala sam kao žene koje su od mene starije 10 god., kao žene nakon porođaja.

Pročitaj ceo komentar
Došlo je vreme da se i ja malo pohvalim svojom linijom za koju je zaslužan naš dragi Morphosis sistem. Alarmantno je bilo kada sam ja sa svojom idealnom težinom od 53 kg postala bucmasta devojka sa 72,6 kg. Naravno tu je bio i stomak od porođaja koji nikako nisam uspevala da skinem (još uvek razmišljam da li da postavim slike obzirom da su dobre za ucenjivanje). Pročitaj ceo komentar
Pozdrav svima! Zovem se Marko, imam 23 godine. Ovim putem hteo bih da podelim svoje iskustvo i rezultate koje sam stvorio u radu sa Morphosis sistemom. Cilj mi je, takođe, da ohrabrim i uputim one kojima manjka samopouzdanja i želje za promenom ka boljem izgledu i zdravijem načinu života. Za početak hteo bih da napomenem da nemam genetske predispozicije za dobro definisane mišiće, lako se gojim, imam šire kukove, visok sam 195 cm. Amaterski sam se bavio raznim sportovima, ponajviše košarkom što baš i nije pohvalno za ovaj tip treninga (slaba kolena, nerazvijeni latovi itd, itd.). Sa teretanom sam počeo od svoje 15 godine i uglavnom živeo u zabludi i mraku po pitanju vežbi, a o ishrani i da ne pričam. Pročitaj ceo komentar

Pre devet godina doživela sam saobraćajnu nesreću, džip me udario na pešackom prelazu i od siline udarca me odbacio do trotoara. Tokom devet meseci rehabilitacije kilogrami su počeli da se gomilaju i bolovi u leđima su postali hronični. Odmah nakon rehabilitacije ušla sam u trudnoću i do kraja trudnoće sam došla do 100 kg na mojih 170 cm visine.
Pročitaj ceo komentar

kontakt

Možete vežbati na lokacijama (Vračar, Voždovac, Zemun, Stari grad) ili po online sistemu.

Pratite nas

Imate pitanja?

    Scroll to Top