Morphosis online

ONLINE NAČIN RADA

Ukoliko imate iskustva u vežbanju i potreban vam je plan treninga i ishrane, kao i svakodnevno praćenje dnevnika, radi što bržeg dolaska do cilja, onda je MORPHOSIS ONLINE program za vas.

ONLINE SARADNJA SA KLIJENTIMA

Online konsultacije

Iskoristite prednosti Morphosis sistema i ukoliko niste fizički u mogućnosti da trenirate sa nama. Kompletne konsultacije i komunikaciju, dostavljanje programa, plana ishrane i treninga i praćenje uspeha obavljamo online! Morphosis trener na klik od vas.

Online praćenje napretka

Prema dostavljenim fotografijama pratimo progres telesne transformacije i ostvarenje cilja! Fotografije se dostavljaju periodično u skladu sa dogovorenim konsultacijama, planom treninga, ishrane i promenom navika.

Morphosis online vođenje

TRENING i ISHRANA definišu se na osnovu početnog stanja i željenog cilja.
PRAĆENJE PROGRESA na osnovu kilograma i dostavljanih fotografija.
NADZOR rezultata putem Morphosis aplikacije.
CIKLUS PLAĆANJA na 4 nedelje.

.01

Morphosis online

Za sve klijente koji zbog svoje lokacije ili ličnih preferenci nisu u mogućnosti da treniraju sa nama, ali ipak žele vrhunski trening i nadzor, nudimo mogućnost korišćenja Morphosis sistema putem vođenja i pristupa online. Morphosis online program telesne transformacije je mnogima pomogao da drastično preoblikuju svoje telo i ostvare uspešnu telesnu transformaciju. Morphosis sistem poseduje opsežno iskustvo u radu sa online klijentima širom naše zemlje i sveta. Online pristupom sarađujemo kako sa klijentima iz cele Srbije i okolnih, susednih zemalja, tako i sa klijentima iz raznih delova inostranstva, od Singapura do SAD.

Morphosis online sistem

Morphosis online sistem je je veoma efikasan, a najpristupačniji način da dođete do naših usluga. Na usluzi smo Vam ovim putem, a po dogovoru, kad god je potrebno i za cilj uvek imamo samo Vašu dobrobit i napredak, čije praćenje obezbeđujemo za svakog klijenta konstantno putem Morphosis aplikacije.
U okviru Morphosis online sistema zainteresovanim klijentima isprva dostavljamo e-mail sa uputstvom i osnovnim pravilama saradnje. Po uspostavljanju saradnje Morphosis online tim i vaš trener obezbediće specijalizovan, individualan program ishrane i treninga.

Pri uspostavljanju saradnje u okviru Morphosis online programa naši klijent dostavljaju određene informacije, odgovoraju na Morphosis upitnik i pripremaju svoje fotografije radi praćenja napretka. Na osnovu prikupljenih informacija sastavlja se jedinstveni Morphosis plan i sistem treninga i ishrane i pristup izmenama životnog stila. Planovi se sastavljaju u zavisnosti od obaveza klijenta, što je posebno važno u slučajevima saradnje na formiranju online treninga sa klijentima u drugim vremenskim zonama. U takvim slučajevima planovi su prilagodljivi u skladu sa obavezama klijenata.

.02

Morphosis online plan ishrane

Plan ishrane se izrađuje na osnovu sadašnjeg fizičkog i zdravstvenog stanja i definisanog cilja. Svakodnevno praćenje ishrane sprovodi se preko dnevnika ishrane u okviru Morphosis aplikacije.

Morphosis online plan treninga

Plan treninga, kao i ishrana, definiše se na osnovu individualnog stanja i cilja.
Svakodnevno praćenje treninga sprovodi se putem dnevnika treninga u okviru Morphosis aplikacije i na osnovu video klipova klijenata koje potražujemo po potrebi radi korekcija u izvođenju vežbi.

E-mail online sistemska podrška

Nudimo neograničenu podršku putem elektronske pošte na specifičan način.
Jednom nedeljno preuzimamo e-mail sa pitanjima klijenta, koja vas interesuju u okviru vašeg Morphosis online programa. Moguće je dostaviti količinu pitanja po želji, u okvirima sažetosti u ne više od tri rečenice.

.03

Morphosis online praćenje napretka

Praćenje napretka transformacije se vrši putem Morphosis aplikacije i fotografija klijenta.
Fotografije se dostavljaju u određenim, unapred dogovorenim rokovima. Praćenje progresa i unos neophodnih izmena u režim ishrane i treninga, obezbeđuje postizanje maksimalnog rezultata prilagođenog klijentu.

Morphosis online klijenti na teritoriji Beograda

Ukoliko ste u mogućnosti da povremeno dolazite u Beograd ili živite u Beogradu, kontaktirajte svog Morphosis online trenera i posetite nas po dogovoru, kako bismo izmerili procenat masti, obavili dodatne konsultacije i lokalno sproveli trening.

.04

Lična iskustva

Moram da ispričam šta bi bilo da nisam počela da vežbam sa Morphosisom…Javila sam se kada mi je prekipelo u svakom smislu i zdravstveno i što se fizičkog izgleda tiče, a naravno i kako sam se osećala sama sa sobom…Imala sam 74kg na 172cm visine, svaki dan mi je bilo muka, ni malo nisam volela sebe, nikad u životu nisam bila deblja i užasno sam se osećala zbog toga… Pročitaj ceo komentar
U Morphosis-u sam bila na početku online klijent, čitavih par dana. Tako smo i počeli da radimo. Rekla sam preko maila da ću ishranu poštovati 100%, da mi to nije problem, biću disciplinovana potpuno. Ali, sam isto tako kukala da nemam vremena za teretanu 3x nedeljno, da imam previše obaveza, da u teretani ne znam da razlikujem ni teg od šipke, a kamoli sprave. Morala sam postepeno rešavati moj problem sa leđima (posledica sedenja u kancelariji po 8 h dnevno unazad 5 godina). Imala sam običaj da treniram kod kuće. Pročitaj ceo komentar
Vežbala sam i ranije u teretani, slušala savete trenera, čitala razne tekstove i pokušavala da “kao jedem zdravo”, ali rezultati i sveukupan osećaj nisu bili adekvatni uloženom trudu. Nekoliko meseci nisam trenirala, nedostajala mi je ta “obaveza” i u jednom razgovoru moj najbolji prijatelj, koji je vežbao u Morphosis-u, mi je rekao ključne rečenice: “Oni od ljudi napravi zmajeve. I… Pročitaj ceo komentar
Uh odakle da počnem.Evo ja skinuo 12 kg. Kako? Izbacio sam skroz brašno i sećer kažu ”proteinska dijeta”. Bilo je jako teško, bilo je kriza vezano za klopu i naravno da sam tu i tamo prekršio, ali tek toliko da me želja mine i stanem. Kažem sebi, rešio si, nema nazad, padneš, ustaneš i ideš dalje kako treba. Složićete se 12 kg za tri meseca na mojih 41 godinu nije mala stvar. Pročitaj ceo komentar

Spadam u grupu žena koje vole lepo da izgledaju i koje se na sve načine trude da prkose godinama i sili Zemljine teže. Pre 3 god sam trebala da donesem neke bitne odluke i naglo sam smršala. Vremenom sam se ugojila tako što sam jela pite, peciva, grickalice, slatkiše, torte, kaše – na tome sam živela. Kao posledica nezdravog načina života – gubitak mišića, a dobijanje masti, izgledala sam kao žene koje su od mene starije 10 god., kao žene nakon porođaja.

Pročitaj ceo komentar
Došlo je vreme da se i ja malo pohvalim svojom linijom za koju je zaslužan naš dragi Morphosis sistem. Alarmantno je bilo kada sam ja sa svojom idealnom težinom od 53 kg postala bucmasta devojka sa 72,6 kg. Naravno tu je bio i stomak od porođaja koji nikako nisam uspevala da skinem (još uvek razmišljam da li da postavim slike obzirom da su dobre za ucenjivanje). Pročitaj ceo komentar
Pozdrav svima! Zovem se Marko, imam 23 godine. Ovim putem hteo bih da podelim svoje iskustvo i rezultate koje sam stvorio u radu sa Morphosis sistemom. Cilj mi je, takođe, da ohrabrim i uputim one kojima manjka samopouzdanja i želje za promenom ka boljem izgledu i zdravijem načinu života. Za početak hteo bih da napomenem da nemam genetske predispozicije za dobro definisane mišiće, lako se gojim, imam šire kukove, visok sam 195 cm. Amaterski sam se bavio raznim sportovima, ponajviše košarkom što baš i nije pohvalno za ovaj tip treninga (slaba kolena, nerazvijeni latovi itd, itd.). Sa teretanom sam počeo od svoje 15 godine i uglavnom živeo u zabludi i mraku po pitanju vežbi, a o ishrani i da ne pričam. Pročitaj ceo komentar

Pre devet godina doživela sam saobraćajnu nesreću, džip me udario na pešackom prelazu i od siline udarca me odbacio do trotoara. Tokom devet meseci rehabilitacije kilogrami su počeli da se gomilaju i bolovi u leđima su postali hronični. Odmah nakon rehabilitacije ušla sam u trudnoću i do kraja trudnoće sam došla do 100 kg na mojih 170 cm visine.
Pročitaj ceo komentar

kontakt

Možete vežbati na lokacijama (Vračar, Voždovac, Zemun, Stari grad) ili po online sistemu.

Pratite nas

Imate pitanja?

    Scroll to Top