Prednosti treninga sa ličnim trenerom

Konsultacije i praćenje rezultata

Početnom konsultacijom otkrivamo probleme i zajedno postavljamo ciljeve, dogovaramo tempo rada i upoznajemo vas sa Morphosis sistemom.

Merenje masti

Merenje masti je prvi naredni korak gde i kvantitativno merimo problem, što će nam biti osnova za praćenje rezultata na putu do željene figure!

Analiza problema

Analiziranjem vašeg životnog stila i ukazanih problema, postavljamo kritične pravce za vašu telesnu transformaciju.

Promena navika

Pomažemo vam da promenite loše životne navike i uz pre svega dobru organizaciju, dobar trening, ishranu i san budete zadovoljni svojim životnim stilom.

Plan ishrane

Personalni plan ishrane rezultat je detaljne analize vaših dnevnih aktivnosti i potreba, koji vodi mršavljenju tj. gubitku telesnih masti i povećanju mišićne mase.

Jedinstveni trening

Trening sa ličnim trenerom omogućava vam sigurno i bezbedno ostvarenje ciljeva kada je vaša telesna figura u pitanju. Kod nas 100% garantovano!

Personalni trener i ostvarenje vaših ciljeva

Pre nego što krenemo sa radom prvo radim početnu konsultaciju kako bi video koji je problem i da li mogu pomoći. Potencijalni klijenti odgovaraju na neka pitanja u zavisnosti od problema koji imaju, merimo kilažu i procenat telesnih masti.

Prva konsultacija traje od 30 do 90 minuta. Uključuje merenje procenta telesnih masti i konsultacije kako bi utvrdili uzrok problema. Klijent dobija plan ishrane, suplementacije i plan promena životnih navika sastavljenih na osnovu informacija saznatih u toku prve konsultacije. Vaš napredak pratimo periodično. U zavistnosti od problema koji klijent ima, u proseku na svake 2 nedelje se obavljaju konsultacije.

Kada je prvi napredak u pitanju, u nekim slučajevima i nakon nedelju dana, ali po našem iskustvu najčešće nakon 2 nedelje.  Rezultati dolaze kasnije i zavise od mnogo faktora i tipa hormonskog disbalansa, nivoa aktivnosti, životnog stila, i koliko se pridržavate plana. Klijenti koji se pridržavaju imaju rezultate u periodu od 6 do 12 nedelja, sve u zavisnosti od toga koliko se pridržavaju kao i obima problema.

Prijavite se!

Personalni trening

Nakon toga radimo testove fleksibilnosti i snage pojedinih mišića. Na osnovu prikupljenih informacija kao i cilja koji ima klijent dogovaramo se o sledećim koracima. U odnosu na glavni cilj utvrđujemo i manje ciljeve čijim ostvarivanjem polako dolazimo do glavnog cilja. Personalni trening i plan sastavlja se na osnovu prikupljenih informacija i vaših obaveza.

Kako izgleda rad sa personalnim trenerom? Promene koje možete očekivati na svom telu su smanjivanje procenta masti u telu, takozvano mršavljenje, povećanje tonusa mišića, što će dati vizuelan izgled takozvanog zatezanja tela. Pored sami fizičkih promena trening, a i sami rezultati pozitivno utiču na psihu pojedinca, smanjuju svakodnevni stres, poboljšavaju kondiciju pri svakodnevnim zadacima.

Lični trener će odrediti vreme potrebno za rešavanje vašeg problema i dostizanje željenog stanja, za to nepostoji univezalni odgovor. Naš sistem je potpuno fleksibilan što nam omogućava da personalni trening prilagođavamo kontinuelno sa napredovanjem i stečenim sposobnostima i kondicijom klijenta.

Većina klijenata Morphosis ličnih trenera ostaje sa nama i dugo nakon ostvarenih ciljeva, pomažemo im u održavanju vredno stečenog stanja, kao i postavljanju novih, naprednijih telesnih ciljeva. U periodu treninga u Morphosis sistemu, klijenti gotovo uvek uvide nove mogućnosti kada je sopstevno zdravlje i izgled u pitanju, a sa povećanim samopouzdanjem teže ostvarenju sopstevnog maksimuma i pomeranju limita.

Prijavite se!

Rezultati rada sa Morphosis ličnim trenerom