Morphosis sistem na svim meridijanima

Za sve klijente koji zbog svoje lokacije nisu u mogućnosti da treniraju sa nama, ali ipak žele vrhunski trening i nadzor, nudimo mogućnost online treninga koji je mnogima pomogao da drastično preoblikuju svoje telo i ostvare uspešnu telesnu transformaciju. Morphosis sistem poseduje opsežno iskustvo u radu sa online klijentima.

Online trening je usluga namenjena onima koji žele da sarađuju sa nama iako nisu u neposrednoj blizini i iskoriste napredne mogućnosti Morphosis sistema treninga putem Interneta.

Online pristupom sarađujemo kako sa klijentima iz cele Srbije i okolnih, susednih zemalja, tako i sa klijentima iz raznih delova inostranstva, od Singapura do SAD.

Personalizovani online trening sprovodimo tako što klijent pošalje tražene informacije, odgovori na upitnik i pošalje fotografije. Na osnovu prikupljenih informacija sastavlja se jedinstveni Morphosis plan i sistem treninga, ishrane, suplementacije i pristup izmenama životnog stila. Planovi se sastavljaju u zavisnosti od obaveza klijenta, što je posebno važno u slučajevima saradnje na formiranju online treninga sa klijentima u drugim vremenskim zonama. U takvim slučajevima planove menjamo u skladu sa obavezama. Napredak pratimo na osnovu fotografija. S toga, sa klijentima dogovaramo dostavu fotografija u određenim rokovima.

Prijavite se!

Online trening

Online konsultacije

Iskoristite prednosti Morphosis sistema i ukoliko niste fizički u mogućnosti da trenirate sa nama. Kompletne konsultacije i komunikaciju, dostavljanje programa i praćenje uspeha obavljamo online! Morphosis trener na klik od Vas.

Online praćenje napretka

Prema dostavljenim fotografijama pratimo progres telesne transformacije i ostvarenje cilja! Fotografije se dostavljaju periodično u skladu sa dogovorenim konsultacijama, planom treninga, ishrane i promenom navika.

Online Morphosis sistem

Individualni pristup klijentima
Online način rada
Plan ishrane i treninga
Redovno praćenje plana
Provera napretka na osnovu fotografija

Postanite Morphosis klijent