Morphosis sistem na svim meridijanima

Za one koji nisu u mogućnosti da treniraju sa nama, ali ipak žele vrhunski trening i nadzor, nudimo mogućnost online treninga koji je mnogima pomogao da drastično preoblikuju svoje telo tj. naprave telesnu transformaciju. Morphosis sistem ima deset godina iskustva u radu sa online klijentima.

Online trening je usluga namenjena onima koji žele da sarađuju sa nama iako nisu u neposrednoj blizini i iskoriste napredne mogućnosti Morphosis sistema treninga preko interneta. Online treningom preko 10 godina sarađujemo kako sa klijentima iz Srbije i okolnih zemalja, tako i sa klijentima iz inostranstva, od Singapura do SAD. Najveći broj klijenata je van Beograda, iz unutrašnjojsti Srbije i regiona, a najnapredniju saradnju imamo sa lekarima specijalistima iz Nemačke.

Personalni online trening se odvija tako što klijent pošalje tražene informacije, odgovori na upitnik i pošalje fotografije. Na osnovu prikupljenih informacija sastavlja se jedinstveni Morphosis plan treninga, ishrane, suplementacije i izmena životnog stila. Planovi su sastavljeni u zavisnosti od obaveza klijenta, što je posebno važno u slučajevima saradnje na formiranju online treninga sa lekarima specijalistima iz Nemačke, zbog radnog vremena i dežurstava. U takvim slučajevima planove menjamo u skladu sa obavezama. Napredak pratimo na osnovu fotografija, tako da je potrebno fotografije dostavljati  u dogovorenom roku.

Prijavite se!

Online trening

Online konsultacije

Iskoristite prednosti Morphosis sistema i ukoliko niste fizički u mogućnosti da trenirate sa nama. Kompletne konsultacije i komunikaciju, dostavljanje programa i praćenje uspeha obavljamo online! Morphosis lični trener na klik od vas.

Praćenje napretka

Prema dostavljenim fotografijama pratimo progres telesne transformacije i ostvarenje cilja! Fotografije se dostavljaju periodično u skladu sa dogovorenim konsultacijama, planom treninga, ishrane i promenom navika.

Vrednost koju dobijate

Program obuhvata: personalizovane planove treninga, individualni plan ishrane, svakodnevno praćenje ishrane i treninga i mesečnu provera napretka.

Postanite član Morphosis sistema