Morphosis sistem pristup i način rada

Konsultacije i praćenje rezultata

Početnom konsultacijom Vaš Morphosis trener otkriva probleme radi postavljanja cilja transformacije. Utvrđuje se dalji tempo i način rada u okviru Morphosis sistema. Klijent se detaljno upoznaje sa Morphosis aplikacijom radi praćenja napretka.

Merenje masti

Merenje masti je korak gde i kvantitativno identifikujemo problem, što će nam biti osnova za praćenje rezultata na putu do željenog cilja!

Analiza problema

Analiziranjem Vašeg životnog stila i identifikovanih problema, postavljamo kritične pravce za Vašu telesnu transformaciju.

Promena navika

Pomažemo Vam da promenite loše životne navike i uz dobru organizaciju, pravi trening i ishranu i adekvatan san budete zadovoljni svojim životnim stilom.

Plan ishrane

Personalizovani plan ishrane rezultat je detaljne analize Vaših dnevnih aktivnosti i potreba, koji vodi mršavljenju odnosno gubitku telesnih masti i povećanju mišićne mase.

Jedinstveni trening

Trening sa Morphosis trenerom omogućava Vam sigurno i bezbedno ostvarenje ciljeva kada je Vaša telesna transformacija u pitanju.

Trenirajte sa nama!

Isplativost

Jedino Vam Morphosis garantuje zadovoljstvo sistemom, uslugama i postignutim rezultatima.

Kvalitet

Dugogodišnje iskustvo u radu sistema obezbeđuje nam konstantne rezultate koje postižemo u saradnji sa Morphosis klijentima.

MORPHOSIS SISTEM

Individualni pristup klijentima
Plan ishrane i treninga
Vaš Morphosis trener
4 treninga nedeljno pod nadzorom Vašeg Morphosis trenera
Redovno praćenje napretka
Provera sprovođenja plana putem Morphosis aplikacije

Morphosis sistem i saradnja sa klijentima

Iskustva naših klijenata i fotografije postignutih ciljeva su dokaz efikasnih rezultata sistema. Rezultati koje smo ostvarili u saradnji sa našim klijentima mogu biti Vaš motiv da nam se priključite.

Klijentima pristupamo individualno kroz lokalno ili online vođenje u skladu sa zatečenim fizičkim, fiziološkim i zdravstvenim stanjem, potrebama, navikama i životnom stilu.

Kako nas savremen način života suočava sa brojnim obavezama, problemima i izazovima, većini populacije zajedničko je jedno – nezadovoljstvo fizičkim izgledom (višak masnih naslaga, gojaznost, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena seksualna želja, i sl.).
Nezadovoljstvo nas remeti i limitira u svakodnevnim aktivnostima i izaziva potrebe da prikrivamo ili sakrivamo svoje telo u raznim životnim prilikama..

Želimo da Vas podstaknemo da ostvarujete svoje ciljeve uz naš program treninga i ishrane i da na tom putu naučite kako da učinite da se Vaš život trajno poboljša.

Možemo da Vam pokažemo način da otkrijete najbolju verziju sebe!

Počnite odmah promene svojih loših navika, napravite prvi korak u Vašoj telesnoj transformaciji, priključite nam se, a mi ćemo Vam omogućiti da dođete do svog cilja.

Prijavite se!

Postanite Morphosis klijent

Lična iskustva

Rezultati rada sa Morphosis trenerima