Prednosti treninga sa Morphosis trenerom

Konsultacije i praćenje rezultata

Početnom konsultacijom otkrivamo probleme i zajedno postavljamo ciljeve, dogovaramo tempo rada i upoznajemo vas sa Morphosis sistemom.

Merenje masti

Merenje masti je prvi naredni korak gde i kvantitativno merimo problem, što će nam biti osnova za praćenje rezultata na putu do željene figure!

Analiza problema

Analiziranjem vašeg životnog stila i ukazanih problema, postavljamo kritične pravce za vašu telesnu transformaciju.

Promena navika

Pomažemo vam da promenite loše životne navike i uz pre svega dobru organizaciju, dobar trening, ishranu i san budete zadovoljni svojim životnim stilom.

Plan ishrane

Personalni plan ishrane rezultat je detaljne analize vaših dnevnih aktivnosti i potreba, koji vodi mršavljenju tj. gubitku telesnih masti i povećanju mišićne mase.

Jedinstveni trening

Trening sa ličnim trenerom omogućava vam sigurno i bezbedno ostvarenje ciljeva kada je vaša telesna figura u pitanju. Kod nas 100% garantovano!

Trenirajte sa nama!

100% money back

Garantujemo vam rezultate i zadovoljstvo našim uslugama! U suprotnom, ukoliko se odlučite da Morphosis sistem nije za vas, vratićemo vam članarinu u celosti u prvih 30 dana.

Ista članarina zauvek

Garantujemo da se iznos vaše članarine neće povećavati dokle god ste deo Morphosis sistema. Jednostavno obnavljajte članstvo svakog meseca i mi ćemo poštovati početnu cenu!

MORPHOSIS SISTEM

4 treninga nedeljno (45 – 60 minuta)
Morphosis treneri, personalizovana usluga
Plan ishrane praćen na dnevnom nivou
Mesečna provera napretka uz merenje masnoća

Morphosis – napredni trening na Vračaru

Iskustva naših klijenata i fotografije njihovih rezultata su dokaz rezultata i motiv da nam se priključite. To su obični ljudi sa obavezama, problemima, usponima i padovima. Svima je bilo zajedničko jedno – gojaznost (višak masnih naslaga, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena seksualna želja) i svi su se skrivali i prekrivali svoje telo u raznim životnim prilikama, ali i pored svega oni su postigli  željene rezultate i naučili na tom putu kako dalje. Zdrav život nema rok trajanja, to nije nešto što se “proba i traje 10 dana”, to je način života koji otkriva sve ono što do sada nismo mogli.

Počnite promene svojih navika odmah, napravite prvi korak u vašoj telesnoj transformaciji, priključite nam se, a mi ćemo vam pomoći da dođete do cilja.

Prijavite se!

Postanite član Morphosis sistema

Lična iskustva

Rezultati rada sa Morphosis ličnim trenerom