Prednosti treninga sa Morphosis trenerom

Konsultacije i praćenje rezultata

Početnom konsultacijom otkrivamo probleme i zajedno postavljamo ciljeve, dogovaramo tempo i način rada i upoznajemo Vas sa Morphosis sistemom.

Merenje masti

Merenje masti je korak gde i kvantitativno identifikujemo problem, što će nam biti osnova za praćenje rezultata na putu do željenog cilja!

Analiza problema

Analiziranjem Vašeg životnog stila i identifikovanih problema, postavljamo kritične pravce za Vašu telesnu transformaciju.

Promena navika

Pomažemo Vam da promenite loše životne navike i uz dobru organizaciju, pravi trening i ishranu i adekvatan san budete zadovoljni svojim životnim stilom.

Plan ishrane

Personalizovani plan ishrane rezultat je detaljne analize Vaših dnevnih aktivnosti i potreba, koji vodi mršavljenju odnosno gubitku telesnih masti i povećanju mišićne mase.

Jedinstveni trening

Trening sa Morphosis trenerom omogućava Vam sigurno i bezbedno ostvarenje ciljeva kada je Vaša telesna transformacija u pitanju.

Trenirajte sa nama!

Isplativost

Jedino Vam Morphosis garantuje zadovoljstvo sistemom, uslugama i postignutim rezultatima.

Bez promene članarine

Trenirajte sa nama i mi Vam garantujemo isti iznos cene usluga u okviru Morphosis sistema.

MORPHOSIS SISTEM

Individualni pristup klijentima
Plan ishrane i treninga
Vaš Morphosis trener
4 treninga nedeljno (45–60 minuta)
Redovno praćenje plana
Provera napretka na osnovu merenja

Morphosis sistem i pristup klijentima

Iskustva naših klijenata i fotografije postignutih ciljeva su dokaz efikasnih rezultata sistema. Rezultati koje smo ostvarili u saradnji sa našim klijentima mogu biti Vaš motiv da nam se priključite.

Klijentima pristupamo individualno, a u skladu sa zatečenim fizičkim, fiziološkim i zdravstvenim stanjem, potrebama, navikama i životnom stilu.

Kako nas savremen način života suočava sa brojnim obavezama, problemima i izazovima, većini populacije zajedničko je jedno – nezadovoljstvo fizičkim izgledom (višak masnih naslaga, gojaznost, poremećaj rada hormona, tromost, umor, nedostatak energije, bol u kostima, nervoza, smanjen osećaj zadovoljsva, manjak samopouzdanja, smanjena seksualna želja, i sl.).
Nezadovoljstvo nas remeti i limitira u svakodnevnim aktivnostima i izaziva potrebe da prikrivamo ili sakrivamo svoje telo u raznim životnim prilikama..

Želimo da Vas podstaknemo da ostvarujete svoje ciljeve uz naš program treninga i ishrane i da na tom putu naučite kako da učinite da se Vaš život trajno poboljša.

Možemo da Vam pokažemo način da otkrijete najbolju verziju sebe!

Počnite odmah promene svojih loših navika, napravite prvi korak u Vašoj telesnoj transformaciji, priključite nam se, a mi ćemo Vam omogućiti da dođete do svog cilja.

Prijavite se!

Postanite Morphosis klijent

Lična iskustva

Rezultati rada sa Morphosis trenerima